Un cadou cu personalitate, în prag de sărbătoare

Sărbătorile ne aduc întotdeauna bucurie, fiecare dorind să creeze cadre feerice în care să petreacă momente de neuitat alături de cei dragi. Magia Crăciunului ne cuprinde pe toţi, indiferent de tumultul în care obişnuim să ne trăim viaţa, astfel că nu vom ezita să ne bucurăm de fiecare moment şi de fiecare eveniment care va aduce un plus de veselie şi bună-dispoziţie.

Cadouri pentru cei dragi

A alege cadoul potrivit tuturor celor dragi, poate fi o misiune destul de solicitantă, atât ca timp, cât şi ca implicare financiară. Însă magia sărbătorilor nu trebuie umbrită cu nimic, astfel că alegând din gama de produse nostalgic art vei găsi cadoul potrivit pentru fiecare, indiferent de bugetul pe care îl aloci. Acest tip de cadouri te va ajuta să vii în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor celor dragi, ţinând cont de o creionare discretă a personalităţii şi preocupărilor acestora. Poţi alege mici obiecte pline de personalitate, caracteristice fiecăruia, de la căni de cafea şi cuti de ceai, până  la magneţi de frigider, puşculiţe, termometre pentru sticlele de băutură, căni emailate, cutiuţe din tablă sau plăci metalice inscripţionate cu mesaje personalizate, ideale atunci când îţi propui să îi surprinzi pe cei dragi.

Cadoul dulce

Dacă îţi place să petreci timp în bucătărie, atunci îţi poţi surprinde prietenii cu un cadou dulce, alegând se prepari fursecuri aromate în forme de reni, fulgi de nea sau steluţe, bombonele delicioase din migdale şi fulgi de cocos, ciocolată de casă, turtă dulce desenată în nuanţe dulci şi aromate, acadele din zahăr ars sau feli de portocale trase în ciocolată. Vei putea realiza cadouri minunate, alegând să umpli cutiuţele  cochete din tablă oferite de gama nostalgic art, cu delicioasele preparate dulci, ornându-le cu mici crenguţe de brad.

Hand-made

Atunci când ai abilităţi creative, îţi va fi foarte uşor să realizezi câteva cadouri originale, creând mici globuri pentru brad, prinzând sau lipind pe un suport rotund din poliester, nasturi coloraţi, piuneze, mărgele, paiete sau bucăţele de carton colorat, obţinând astfel mici ornamente pentru Crăciun, care îţi vor fi de folos să dai un plus de originalitate unei variante de cadou din gama nostalgic art. Astfel, o cană emailată va căpăta un aer foarte festiv, dacă de codiţa acesteia vei prinde un mic ornament realizat de tine. O puşculiţă din tablă va obţine un plus de farmec, dacă în interiorul acesteia alegi să pui o mini felicitare realizată de tine din cartoane colorate, pe care vei aşterne câteva urări sincere şi calde. Dacă cei mici au adunat multe ghinde şi castane, le poţi folosi şi pe acestea pentru a da un plus de farmec micilor cadouri, vopsindu-le cu  argintiu sau auriu şi adăugându-le alături de obiectul ales drept dar. Vor conferi un aer de sărbătoare, vesel şi foarte colorat, ajutându-te să crrezi magia sărbătorilor.