Stațiunea de vacanță potrivită pentru familiile cu copii – Sinaia

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi și doriți să vă asigurați că profitați la maximum de timpul liber prețios. Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că vacanța de vară este cât se poate de frumoasă este să alegeți o stațiune montană potrivită pentru familii, cum ar fi Sinaia. Următoarele sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii care vin odată cu cazarea în această stațiune montană:

-Este ușor de ajuns acolo! Stațiunea montană este situată pe Valea Prahovei, la nici 140 de Km de București, așa că este o o alegere ideală dacă doriți să faceți o excursie într-un loc nou, dar nu doriți să petreceți ore întregi în pe drum. Luați în considerare posibilitatea de a călători în timpul săptămânii, mai degrabă decât în weekend, pentru a evita aglomerația de atunci.

-Aerul de munte te ajută să dormi mai bine ca niciodată! Aerul proaspăt de munte vă ajută să vă limpeziți mintea și corpul, astfel încât, atunci când ajungeți acasă din vacanță, să fiți odihnit și pregătit pentru orice urmează în viață.

-Există o mulțime de activități distractive pentru toată lumea! Fie că este vorba de trasee de drumeții sau plimbări plăcute prin oraș, există ceva pentru toată lumea la orice nivel de vârstă – chiar și copiii de doar 5 ani se pot bucura de aceste activități.

Indiferent de sezon găsiți facilități de cazare variate

Atunci când căutați o stațiune montană potrivită pentru familii, trebuie să țineți cont de câteva lucruri esențiale. În primul rând, trebuie să vă asigurați că locul are suficiente activități pentru a-i distra pe toți. Dacă mergeți în vacanță cu copiii, nu vreți ca aceștia să stea plictisiți – vreți să se distreze! De asemenea, veți dori să vă gândiți la ce fel de vreme vă puteți aștepta în locația aleasă. Dacă plouă tot timpul, acesta ar putea fi un lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când alegeți un loc de vacanță.

Sinaia dispune de numeroase obiective turistice, pentru că aici se organizează o varietate de evenimente, pentru că mâncarea din zonă este una grozavă, pentru că se pot practica foarte multe sporturi și activități în orice sezon și pentru că opțiunile de cazare sunt foarte bune, s-ar putea spune că Sinaia este o stațiune perfectă pentru familiile cu copii. Când vine vorba de cazare, opțiunile includ vile, pensiuni, dar și hoteluri elegante, cu facilități variate și cu propuneri diverse de petrecere a vacanței sau sejurului.

Cum poți petrece timpul în Sinaia împreună cu întreaga familie?

Peisajul natural divers, cu o frumusețe idilică, cu numeroase oportunități de practicare a activităților sportive în orice anotimp și facilități de cazare grozave, Sinaia oferă o gamă amplă de experiențe tuturor vizitatorilor săi. Dacă vizitați Sinaia pe timp de iarnă și sunteți pasionați de sporturi sau căutați o stațiune cu obiective turistice istorice și religioase, s-ar putea să vă surprindă într-un mod foarte plăcut. De asemenea este locul perfect dacă dorești să petreci sărbătorile aici, poți găsi oricând o ofertă Crăciun Sinaia pentru întrega familie.

În sezonul rece, aici sunt deschise școli de schi cu instructori dedicați atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pârtiile includ mai mult de 100.000 de metri, iar facilitățile includ un telescaun pentru copii și o telecabină. Pe timpul verii, oportunitățile de drumeție sunt cele mai variate, mai ales că există o varietate de trasee pe care le puteți aborda, iar multe dintre acestea sunt foarte potrivite pentru familiile cu copii.