Sfaturile floriștilor cu privire la buchetul de mireasă

Organizarea nunții este un eveniment la care prezența florilor este obligatorie. Florile sunt cele care animă și înfrumusețează o locație de exemplu. De asemenea mireasa și nașii poartă buchete de flori care alese în perfecta concordanță cu evenimentul aduc un plus de culoare și energie.

Buchetul de mireasă reprezintă piesa centrală care nu poate lipsi de la nicio nuntă din prezent. Miresele caută buchete de flori speciale cu care să își accesorizeze ținutele și care să le scoată rochiile și accesoriile în evidență. În funcție de specificul nunții și de modul în care este amenajată sau decorată sala, vor fi alese și florile din buchetul miresei.

Stilul rochiei de mireasă și buchetul

Pentru rochiile mulate sunt recomandate buchetele asortate. Rochiile simple și mulate se potrivesc cel mai bine cu buchetele de tip cascadă, simple și elegante. În cazul în care vrei să porți rochii cu dantelă, atunci buchetul perfect este format din flori de câmp. În cazul rochiilor mulate care au aplicații sclipitoare, cea mai bună opțiune este buchetul de trandafiri sau un buchet de lalele care să nu eclipseze frumusețea rochiei.

Pentru rochiile de tip prințesă, care atrag rapid atenția, un buchet de trandafiri este cel mai potrivit. Cu cât este mai mare și mai voluminos buchetul, cu atât va crea o imagine mult de volum. Poți alege inclusiv combinații cromatice cum ar fi roșul și albul sau roșul și rozul.

Pentru rochii drepte sunt potrivite toate buchetele de flori. Vei alege florile pe un principiu simplu, cu cât rochiile sunt mai simple cu atât buchetele sunt mai încărcate. În cazul în care rochiile au aplicații buchetele simple sunt cele care le vor evidenția cel mai bine.

Locația este importantă la alegerea buchetului de mireasă

Pentru nunțile în aer liber cele mai frumoase buchete mireasa sunt cele care se integrează în peisajul natural și romantic. Dacă nunta are loc în grădină poți opta inclusiv pentru flori simple, care au un aspect fresh așa cum sunt lăcrămioarele și florile delicate de nu mă uita.

Dacă nunta are loc într-o sală specială de evenimente trebuie să ții cont de modul în care sala este amenajată. Sălile de bal sunt în special caracterizate de lux și de eleganță. Pentru ca buchetele să fie perfect încadrate în peisaj tot ce trebuie să faci este să alegi unul rotund și mai voluminos sau un buchet de tipul cascadă. Florile perfecte pentru astfel de buchete sunt trandafirii, calele sau bujorii. Acestea crează aranjamente elegante și speciale potrivite oricărei rochii de mireasă.

În cazul în care nunta are loc la salon, poți opta pentru un buchet clasic și elegant. De asemenea, poți alege și buchete formate din flori de același fel. Un buchet de lalele este o alegere perfectă și elegantă pe care o poți utiliza la orice nuntă în special vara și primăvara.

Așa cum am spus și până acum buchetele de mireasa sunt o necesitate pentru toate nunțile și nu pot fi alese pe ultima sută de metri. Aceste buchete au o semnificație aparte și îndeplinesc o funcție estetică importantă. Buchetele de mireasă completează toate ținutele și integrează mirii în eveniment.