Mamicile merita un rasfat cu manichiura pedichiura

Vrei sa fii sigur de propria ta perfectiune, precum si sa simti lejeritate si confort atunci cand mergi? Ai grija de frumusetea picioarelor si a mainilor cu ajutorul unei proceduri atat de utile si placute precum manichiura si pedichiura profesionala. Pedichiura este una dintre cele mai placute si utile proceduri care este utilizata in fiecare luna in ingrijirea picioarelor, atat de barbati, cat si de femei. Pedichiura profesionala iti va permite sa indepartezi rapid si usor pielea moarta, sa previi aparitia unor astfel de formatiuni neplacute precum unghiile incarnate. Procedurile obisnuite de pedichiura efectuate de catre manichiuristii calificati ai salonului de infrumusetare Antica Studio vor reusi sa redea catifelarea mainilor si a picioarelor, iar unghiile tale vor avea intotdeauna forma corecta, fara ingrosare si inflamatii. Unghiile frumoase si bine ingrijite sunt semnul distinctiv al oricarei femei. Completeaza-ti look-ul cu o manichiura si pedichiura eleganta si increzatoare, perfecta.

Manichiura pedichiura

Fiecare femeie viseaza sa aiba unghii frumoase, cu o acoperire neteda si o forma impecabila. A face o astfel de manichiura pedichiura ideala si singura, este extrem de dificila si nu toata lumea o poate face. Prin urmare, ar trebui sa apelezi la manichiuristi profesionisti de la salonul de manichiura si pedichiura Antica Studio. Dupa prima vizita la salonul de infrumusetare vei obtine rezultatul dorit – maini frumoase si picioare bine ingrijite, cu o forma perfecta a unghiilor si pielea catifelata la atingere. Maestrii profesionisti manichiuristi si pedichiuristi sunt familiarizati cu toate tehnicile si tipurile de manichiura si pedichiura. In lista serviciilor salonului de infrumusetare vei putea obtine o manichiura clasica, SPA, poti oferi unghiilor forma dorita, decorarea cu orice gel de orice culoare, o manichiura frantuzeasca sau un design individual. De asemenea, la salonul de infrumusetare se pot corecta si elimina unghiile incarnate.

Preturi mani pedi Antica

Vrei sa oferi mainilor si picioarelor tale un aspect bine ingrijit si frumos cat mai repede? Alege o manichiura sau o pedichiura clasica din lista de preturi mani pedi Antica. Baza oricarei manichiuri de inalta calitate si increderea ta in propria frumusete si irezistibilitate, este forma unghiilor realizate corect de catre un maestru. Un strat universal care se potriveste oricarui stil, va oferi un plus de rezistenta propriilor unghii de la maini si de la picioare si pentru o lunga perioada de timp isi vor pastra stralucirea si luminozitatea atractiva.

Salon de infrumusetare Bucuresti

Manichiura hardware  este o noua metoda de prelucrare a unghiilor, care a aparut recent pe piata si a castigat imediat popularitate in randul clientilor unui salon de infrumusetare Bucuresti. Acest tip de manichiura este realizat de un specialist cu ajutorul unui aparat special si a multor duze rotative de pilire, fiecare avand propriul scop. Cu o manichiura si pedichiura hardware, cuticula nu este taiata, ceea ce o face similara cu cea europeana. Poti atribui acest tip de manichiura in siguranta, unuia dintre cele mai sigure tipuri de tratament pentru pielea degetelor si ingrijirea unghiilor. Manichiura si pedichiura hardware este recomandata persoanelor cu unghii exfoliate, deteriorate si pielea uscata. Este demn de remarcat lipsa de durere absoluta, siguranta si igiena acestei proceduri, deoarece cu tehnicile si experienta profesionale, vatamarile pielii si taieturile sunt practic eliminate.