Programează-te online pentru o manichiură perfecta!

Uneori îți ia luni de zile să găsești un salon de manichiură perfect. Oricare ar fi experiența ta legată de saloanele pentru manichiură, adevărul simplu de înțeles este că există mulți amatori. La urma urmei, încredințezi specialiștilor nu numai imaginea ta, ci și sănătatea ta. Prin urmare, alegerea locului dvs. ar trebui să se bazeze nu numai pe designul site-ului salonului (deși este important și) atunci când îl căutați pe Google, ci și pe alți factori mai practici. Iată lista lucrurilor la care ar trebui să acordați o atenție specială atunci când vă alegeți salonul de unghii perfect. Și, în plus, îți vom spune cum te poți programa online la un salon de manichiură!

Curățenie perfectă

Inutil să spun că salonul sau locul unde se face manichiura trebuie să fie extrem de curat. Fiecare client vine cu propria microflora, lăsând bacteriile pe obiectele cu care intră în contact. Nu doriți să ajungeți la o infecție fungică sau bacteriană, nu-i așa? Așadar, aruncați o privire în jur pentru a vă asigura că instrumentele sunt dezinfectate corect după ce ați avut de-a face cu fiecare client. De asemenea, verificați dacă articolele de unică folosință sunt aruncate după utilizare. Prosoapele și masa de manichiură trebuie să fie perfect curate.

Servicii și prețuri

Sfera serviciilor este unul dintre cele mai importante criterii pentru alegerea unui salon de manichiură  bun. Nu doriți să schimbați locul de fiecare dată când aveți nevoie de o culoare diferită sau un fel de tratament. Saloanele spa pentru unghii oferă de obicei o gamă mai largă de răsfăț. În ceea ce privește prețul, aflați dacă se percep taxe per serviciu unic sau dacă prețul este all-inclusive. Dacă acesta din urmă este cazul, întrebați ce anume include prețul.

Prețurile, cât și alte detalii extrem de importante se pot afla atunci când optezi pentru programări manichiură și gel nails online.

Licență și asigurare

Dacă nu locuiți într-un loc izolat de civilizație, tehnicianul dvs. de unghii trebuie să dețină o licență pentru a face treaba în mod legal. Dacă nu vedeți licența afișată pe un perete, nu ezitați să întrebați despre aceasta.

Recenzii și referințe

Deși recenziile pe internet pot oferi o mulțime de informații valoroase, rețineți că pot fi oarecum subiective. Aici trebuie să selectați cu atenție opiniile și să le puneți în balanță. Evident, puteți să cereți o părere sinceră de la prietenele voastre bune, însă cel mai bine este să experimentați.

Cum vă programați online la un salon de manichiură?

Nimic mai simplu! Pentru programări manichiură și gel nails există o aplicație pe care o puteți descărca și prin intermediul căreia puteți găsi salonul preferat. După înregistrare, veți căuta salonul și vă veți putea programa la data și ora dorită! Veți primi notificări despre programare, iar singurul lucru care vă mai rămâne de făcut este să confirmați și să vă prezentați la salon!

Aveți posibilitatea de a alege dintre serviciile de top a celor mai cunoscute saloane prin intermediul aplicației, lucru modern și foarte la îndemână pentru voi!