Masaj de intretinere si relaxare la Antica Studio

Tipurile de masaj

Masajul in Salonul Antica Studio este o modalitate excelenta de relaxare, recastigarea fortei, restabilirea armoniei corpului si sufletului. Programeaza-te la masaj salon Antica Studio, iar dupa prima vizita vei simti o crestere emotionala a vitalitatii.

Masajul pentru modelarea corpului se face pentru a imbunatati circulatia sangelui si aprovizionarea limfatica in tesuturile corpului, pentru a reduce cantitatea de depozite de grasime. El te va ajuta sa ai trup subtire si potrivit.

Masajul de drenaj limfatic este un complex de tehnici de masaj manual, care are ca scop accelerarea fluxului limfatic. Rezultatul acestui masaj este curatarea tesuturilor de toxine.

Masajul anticelulitic afecteaza in principal stratul de grasime subcutanat, precum si depozitele locale de grasime (la femei – fesele si abdomenul inferior, iar la barbati – burta).

Masajul liposculpturalul (de modelare corporala) este o tehnica manuala de masare a corpului, al carui principal scop este corectia siluetei.

Preturi salon Antica

Multe saloane utilizeaza site-uri unde poti vedea o lista scurta de preturi, preturi standard si o fereastra de programare online. Dar acest lucru nu inseamna ca lista de preturi poate afisa costul complet al serviciilor. De exemplu, daca vei intra pe site –ul salonului de infrumusetare Antica Studio, poti da click pe preturi salon Antica si vei vedea in fata ochilor pretul pentru fiecare procedura de masaj.

Salon de infrumusetare

La consultatia preliminara sau dupa prima procedura, un maseur estetic va intocmi un program individual de ingrijire a corpului, pentru a obtine efectul maxim. Daca este necesar, poti alege un program care sa includa nu numai masaj, ci si exfolierea corpului, impachetari, mezoterapie corporala etc. Mezoterapia corpului este efectuata de un dermatocosmetolog.

Pentru un efect vizibil asupra corectarii contururilor, este recomandabil sa alegi un program de proceduri pentru masaj, cu o vizita la maseur de 2 ori pe saptamana. Numarul minim de proceduri la orice salon de infrumusetare este 8. O procedura nu va produce un efect atat de vizibil, precum elaborarea regulata a unei zone care necesita corectare. Acelasi curs este recomandat pentru masajele gulerului cervical.

Daca doresti doar sa te relaxezi dupa o munca grea, efort fizic intens, zboruri lungi, te poti  bucura de relaxare, la salonul de masaj Antica Studio. Aici poti beneficia de masaj cu ciocolata calda sau masaj general pentru corp, deoarece corpul tau merita sa se simta cel mai bine. La salonul de masaj Antica se aleg corect tehnicile de masaj, iar rezultatul excelent nu va dura mult pana sa apara. Corectarea problemelor corporale ar trebui sa fie tratata cu atentie, si este mai bine sa o faci in mod cuprinzator si, desigur, sa nu ignori toate caracteristicile individuale ale fiziologiei tale.

In primul rand, atunci cand mergi la masaj, ar trebui sa-ti placa terapeutul de masaj, pentru ca de el depind nu numai starea corpului tau, ci si  visurile tale despre relaxare si infrumusetare. Pentru a intelege ce inseamna un masaj profesional, pentru o prima sedinta mergi la salonul de masaj Salon Antica Studio pentru diverse tehnici de masaj.

In al doilea rand, ar trebui sa fii receptiv la alegerea instrumentelor utilizate de catre specialistii in masaj. Daca compozitia acestor produse pentru masaj includ componente naturale, efectul terapeutic al masajului va deveni mult mai puternic.