Noile tendinte in lumea jucariilor – Star Wars la puterea Disney

La timpuri noi, jucarii noi

Dupa cum bine stiti, Disney a achizitionat societatea ce a produs Star Wars – Razboiul Stelelor, iar acest fapt va duce la o explozie de produse cu aceasta marca pe piata de jucarii.

Fanii Razboiului Stelelor vor fi incantati de acum de multitudinea de suvenituri ce pot fi achizitionate si la noi in tara, marile magazine online avand stocuri suficiente pentru aceasta perioada.

Star Wars este un celebru film ce a facut deja istorie, milioanele de spectatori din intreaga lume fiind in continuare fascinati de aceasta poveste si de persoanejele favorite.

Din categoria produselor Star Wars pe care cei de la Disney oferit sub marca proprie, se numara o sumedenie de tipuri de jucarii: lego, figurine, puzzle, roboti, papusi, jocuri de constructie, jocuri educative, sabii, masti, cadouri, costume, lampi etc.

Cel mai reprezentativ site pe care noi l-am gasit pentru dumneavoastra este Nichiduta. La Nichiduta veti gasi o gama foarte larga de produse din categoria Star Wars.

La Nichiduta, veti gasi peste 70 de produse din categoria Star Wars, gata sa-i bucure pe cei mici cu ocazia sarbatorilor ce se apropie.

Baieteii sunt incantati de Darth Vader, de Obi-Wan Kenobi, de R2D2, de navele imperiale, de mastile Darth Vader, de cate si mai cate minunatii din categoria Star Wars.