La drum cu minionii cei mici

Nimeni nu stie ce sunt Minionii!

Este o placere pentru noi sa va prezentam micii eroi mereu pusi pe traznai- Minionii.

Minionii sunt, pentru cei ce nu cunosc, subiectul unui film de desene animate, film ce ruleaza si la noi pe marile ecrane.

Micii galbiori sunt in cautarea unui sef. Dupa ce au trecut printr-o serie de sefi, care mai de care mai de speriat, Minionii reusind pe rand sa-i elimine, au ramas fara, motiv pentru care au cazut intr-o letargica plictiseala. Dupa multi ani, s-au hotarat sa-si caute un sef cu adevarat groaznic. Cautarile acestui sef groaznic si peripetiile micilor bucuclasi reprezinta cu adevarat o aventura placuta pentru copii. Intotdeauna pusi pe glume, pe giumbuslucuri, pe fel si fel de nazdravanii, mici Minions s-au facut foarte placuti copiilor.

Filmul Minionii reprezinta o reusita a cinmetografiei ultimilor ani, iar din punctul de vedere al filmului 3D, va garantez ca este o incantare pentru privitori, fie el parinte ori copil. Din punct de vedere financiar, de asemenea se pare ca a batut recorduri, avand pana in prezent incasari de peste un miliard de dolari.

Marturisesc ca si eu sunt printre fanii acestui film, iar cei trei micuri – protagonistii filmului Minionii – Bob, Stuart si Kevin, sunt preferatii mei in materie de desene animate ale ultimilor ani.

Cu un ochi sau cu doi, cu un smoc de par in varful capului, cu mai multe fire de par pe cap, cu cateva fie de par placand din varful capului insa mai lungi, ori chiar fara par, micii Minioni au reusit sa capteze si sa atraga copii din lumea intreaga.

Minionii au doar 3 degete si par un pic cam prostuti, insa, in esenta, ni se releva o inteligenta nativa amestecata cu un dram de noroc, care-i poarta pe aripile destinului intr-un fel copilaresc. Aceasta caracteristica reprezinta, pe langa limbajul special, o atractie deosebita pentru copii.

Noi ne-am propus sa va prezentam o selectie frumoasa de produse ce-i au in prim-plan pe celebrii Minioni: rechizite, jucarii, articole textile etc. Ramaneti cu noi – vom reveni in curand!