Ingrediente folosite de Cold Pressed Juicery

Remediile de curățare cu sucuri presate la rece sau cleanse-urile, sunt la modă deoarece, sunt fabricate din fructe și legume verzi, galbene și roșii care conțin vitamine importante, oligoelemente și antioxidanți. Dar care sunt acești antioxidanți de fapt și ce funcție au în organism?

Ce tipuri de antioxidanți se găsesc în fructe și legume?

Corpul produce în sine mulți antioxidanți vitali, iar alții trebuie să fie ingerați prin alimente. Diferite substanțe pe bază de plante pot avea un efect antioxidant: vitaminele, canabinoizii și carotenoizii sunt printre cei mai eficienți antioxidanți. Acestea se găsesc în principal în fructele și legumele colorate din care se produc sucurile presate la rece. Cu o dietă cu suc, poți acumula diverse substanțe antioxidante și poți reduce compușii nocivi ai oxigenului din organism.

Cu cleanse-uri lupți împotriva radicalilor liberi

Principiul cleanse este foarte simplu: o perioadă de câteva zile, consumi numai lichide, adică sucuri de fructe și legume presate la rece. Scopul este de a ușura digestia și de a furniza organismului  vitamine și oligoelemente importante. Diferitele sucuri realizate din fructe și legume presate la rece, conțin mulți antioxidanți.

O dietă sănătoasă în fiecare zi

Nu numai în timpul dietei cu cleanse-uri de la Cold Pressed Juicery, ci și în viața obișnuită de zi cu zi, nu trebuie să renunțați la consumul regulat de fructe și legume. Sucurile presate la rece merg bine la fiecare pauză de prânz. Odată cu dieta, corpul tău se poate concentra pe detoxifiere, deoarece nu intră noi poluanți în organism. Cerința prealabilă pentru aceasta este, desigur, să nu fumezi și nici să nu consumi medicamente sau alte substanțe nocive în timpul dietei.

Sucuri presate la rece din ingrediente naturale

Cold Pressed Juicery a ales pentru sucurile sale presate la rece, ingrediente precum germeni de broccoli, Chlorella, suc de Aloe Vera, spirulina, probiotice, rădăcină de păpădie, ginseng Siberian, Camu Camu și fructe Acai, Macca, Echinaceea, Baobab, super greens, iarbă de grâu, măr, banana, rodie, Kiwi, ananas, portocală, grapefruit, lămâie, lime, avocado, Kale, spanac, Coss, mentă, broccoli, țelina Apio, pătrunjel, coriandru, castravete, morcov, sfeclă, ghimbir, curcuma, fructe de pădure, migdale, curmale Medjool. Antioxidanții din aceste fructe și legume neutralizează așa-numiții radicali liberi și contribuie astfel,  la un risc redus de îmbolnăvire. Dacă există prea mulți radicali liberi, în corpul tău apare stresul oxidativ. Se spune că acest lucru contribuie la boli precum arterioscleroză, bolile cardiovasculare, artrită și cancer și, de asemenea, face ca pielea să îmbătrânească mai repede.

Sucurile sunt ca niște poțiuni magice sănătoase, pline de vitamine, antioxidanți puternici, enzime și minerale. Acestea te ajută să îți faci corpul să funcționeze bine și să îți stimuleze metabolismul.

La Cold Pressed Juicery descoperi noi delicatese din nou și din nou și te poți bucura de efectele lor pozitive. Enzimele, substanțele vegetale și antioxidanții ajută organismul să dizolve și să elimine reziduurile metabolice stocate și, desigur, și grăsimile și au un efect de curățare asupra organismului. Și întrucât sucurile sunt alcaline și deacidifică organismul, o cură de sucuri presate la rece este, de asemenea, o idee bună de detoxifiere.