De ce să alegi o livrare de dulce și flori?

Trandafiri, crini, orhidee și multe altele: florile știu exact cum să exprime ceea ce simte cineva la un moment dat. In plus, pe langa un buchet de flori pe care îl poți oferi cuiva drag, poți alege și un serviciu de livrare surpriza flori și cadouri. Un parfum dulce de iubire…

De ce să alegi să oferi flori?

Ei bine, acest lucru se datorează faptului că florile transcriu cu ușurință emoțiile umane prin frumusețea și varietatea lor. Este emoția pe care o exprimi oferind flori.

Nu mai este necesar să îți faci griji cu privire la găsirea unui cadou potrivit deoarece oferind un buchet de flori și ceva dulce, ai posibilitatea de a alege să oferi un cadou personal și mai presus de toate unic.

Buchetele unui florar sunt mai mult decât flori!

Alegerea unui florar este certitudinea încredințării livrării florilor către un florar care se angajează la un lucru de calitate.  Cumpărarea și livrarea de flori este acum ușurată de floriști care selectează cele mai bune flori. În plus, florăria te ajută să alegi creațiile sau florile care să îți reprezinte sentimentele sau evenimentul.

De exemplu: oferirea unui buchet de flori alcătuit din trandafiri: cei roșii exprimă dragoste pasională, cei galbeni exprimă prietenie pură. Aceasta se numește emoție florală. Numărul, tipul florilor, culorile, momentele sunt luate în considerare în emoțiile pe care vrei să le exprimi prin flori. Creația, alegerea florilor, echilibrul, armonia este o adevărată profesie care nu poate fi improvizată.

A trimite flori realizate de un designer floral înseamnă a avea certitudinea celor mai bune cunoștințe, a celor mai bune sfaturi, a celei mai bune creativități.

Dă flori pentru distracție

După cum știi, a oferi flori aduce atât bucurie, cât și plăcere. Primirea florilor este întotdeauna plăcută. De asemenea, este posibil să oferi flori doar pentru distracție. Florile au efecte psihologice; te liniștesc, te fac mai sociabil. Uneori te ajută să îți armonizezi emoțiile. A da flori înseamnă, prin urmare, să împărtășești plăcere și bunăstare. Este, de asemenea, un semn al bunelor maniere.

Oferă flori pentru toate momentele vieții:

– În fiecare zi, acestea pot fi oferite ca mulțumire. Le poți însoți cu o invitație. Acesta este un semn de politețe. Le poți duce la o zi de naștere sau la o petrecere.

– Oferă-le în timpul unui eveniment mare, cum ar fi nunți, botezuri, recepții sau nașteri, simbolizează fericirea comună, recunoștința, precum și blândețea.

– Florile pot exprima, de asemenea, sprijinul și respectul în momentele dificile, ultimul tribut, doliu.

Florile sunt într-adevăr un limbaj al emoției prin toată frumusețea ei.

O revoluție în trimiterea florilor

În respectul consumatorului și al florarului artizan, s-a inventat un model economic atipic, fără intermediar, direct, care a reușit să prindă viață grație internetului.

Astfel, există beneficii pentru toată lumea deoarece s-au eliminat toți intermediarii. Expedierile de flori și buchete din dulciuri si ciocolate se fac direct.

Pentru client este un lucru mare, el alege florile și plătește pentru ele în mod direct.

Este certitudinea de a avea cel mai bun raport calitate/pret, cele mai multe flori frumoase și cele mai bune sfaturi.