De ce bărbații nu ar trebui să își aleagă singuri parfumul

La fel ca în orice altă categorie de modă și artă, în domeniul parfumeriei nu există un adevăr final, ci specialiști care pot spune fără echivoc de ce bărbații nu ar trebui să își aleagă singuri un parfum, ce este bine și ce este rău, care este culmea stilului și ce este prostul gust în materie de parfumuri barbati. În același timp, parfumeria este un spațiu foarte recunoscător pentru experimente, dar pentru un bărbat este mult mai ușor, mai ieftin și mai sigur să încerce o nouă tunsoare, decât să cumpere un parfum.

Aflarea propriilor preferințe de parfum, cunoașterea colecțiilor diferitelor mărci, pentru bărbați aceasta este o călătorie destul de lungă (cel mai adesea, o viață), în urma căreia va putea înțelege modul în care îl afectează parfumurile, modul în care transmite imaginea pe care vrea să o creeze, modul în care alții reacționează la parfumurile de diferite stiluri. Dar, chiar dacă bărbații nu știu să aleagă un parfum potrivit pentru ei, poți alege tu în funcție de stilul lor, caracterul personal, hobby și pe lângă un rezultat uimitor, vei obține cu siguranță o plăcere uimitoare, incomparabilă.

O alegere interesantă: parfumurile arăbești

Bărbații sunt mai puțin pretențioși la parfumuri decât femeile, dar regulile de bază pentru alegerea parfumurilor se aplică la fel. Cel mai bine este să alegi parfumuri arăbești din magazinul online zafaran.ro cu care nu vei da greș niciodată. De asemenea, bărbații care nu știu să-și aleagă propriul parfum, pentru a nu greși cu alegerea, pot apela la iubitele lor sau orice femeie din viața lor. Dacă acest lucru nu este posibil, vor alege un parfum, concentrându-se în primul rând pe caracterul și stilul de viață.

Bărbații conservatori, pot alege parfumuri fresh, așa cum este Vivarea – Valore by Emper. Bărbații moderni vor aprecia cu siguranță parfumul la modă, într-o sticlă de designer așa cum este Le Chameau – Espada Azul by Emper. Este puțin probabil ca rebelii și nonconformiştii să folosească parfumuri pop, fiind mai bine pentru ei să găsească ceva din domeniul parfumeriei de nișă etc.

Alte câteva sfaturi suplimentare – Cum să alegi un parfum bun pentru un bărbat

Atunci când alegi un parfum, ia în considerare tipul de piele al destinatarului cadoului. Pentru bărbații cu tip de piele uscată, nu este recomandat să se aleagă arome prea dure, deoarece, acestea vor suna și mai ascuțit pe ele. Pentru proprietarii cu piele grasă, parfumurile fresh ușoare nu sunt potrivite, deoarece aroma se va evapora prea repede. Acordă atenție modului în care bărbatul folosește parfumul. Dacă este obișnuit să poarte mult parfum pe el însuși, atunci nu este recomandabil să se aleagă un parfum, fiind de preferat o apă de parfum ușoară.

Dacă își alege singur parfumul, va exista întotdeauna riscul de a nu ghici mirosul. Dar există o modalitate excelentă de a minimiza acest risc. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să intri în magazinul online zafaran.ro cu parfumuri arăbești. Cu astfel de parfumuri nu vei da greș niciodată.

Combinații pentru acasă

Acasă, parfumul de corp sau coloonia sunt mai puțin importante, dar asta nu înseamnă că nu este nevoie sa simțim în continuare aromele plăcute. O idee foarte interesantă, mai ales că este probabil mult mai veche decăt chiar parfumurile arăbești, sunt uleiurile esențiale. Uleiurile esențiale pot fi folosite în aromoterapie, un fel de medicament complementar care folosește mirosul pentru a-ți îmbunătăți sănătatea sau aplicate local pe piele.