Cine nu iubeste Hello Kitty?

Puritatea are un nume in lumea celor mici: Hello Kitty

jucarii hello kittyFetitele isi doresc imaginea Hello Kitty oriunde si oricand. Hello Kitty este o imagine a puritatii in lumea fetitelor, de aceea mica pisicuta alba japoneza este atat de dorita.

Purtand mereu o fundita rosie si reusind sa faca adepte de la varste dintre cele mai fragede, Hello Kitty a devneit un fenomen inca din anii 70, cand a aparut pentru prima data in Japonia si apoi a fost preluata in America, unde cu adevarat si-a castigat popularitatea.

Hello Kitty este un adevarat fenomen de piata la nivel mondial. Gama foarte mare de produse pentru copii, dar si pentru parinti, a facut din Hello Kittu o adevarata vedeta. In prezent aproape ca nu se mai cunoaste cine a fost Hello Kitty, fetitele de toate varstele, dar si femeile, dorindu-si micuta pisicuta alba pe cat mai multe produse. De la rechizite scolare la haine si cosmetice, Hello Kitty este o incantare.

Pe langa produsele amintite, Hello Kitty face si furori in randul micilor telespectatori, in diferite seriale de televiziune pentru copii.

Pisicuta alba fara nume, cum era ea cunoscuta la inceput iti creaza o stare de bine, iar acest lucru se datoreaza elementului de puritate pe care-l emana. Infatisarea luminoasa si calda, asemanatoare cu a unei mici fetite cu suflet cald, face din Hello Kitty un adevarat fenomen media.

Noi va propunem astazi o serie de produse stilizate cu Hello Kitty: rechizite scolare, textile, ghiozdane, genti, tricouri, etc. Pentru ca stim ca va doriti sa gasiti astfel de produse, noi am realizat o selectie pentru dumneavoastra, cu ajutorul partenerilor nostri – mari magazine online de gen:

disney hello kitty

Doriti sa aflati si mai multe despre ce anume conteaza mult cand va ganditi la pregatirea copiilor pentru scoala? Va recoamndam o lectura foarte utila – cum stim daca copilul este pregatit pentru scoala – speram ca va va fi la fel de util precum ne-a fost si noua!