Cele mai bune telefoane pentru gaming

În zilele noastre, a avea un telefon mobil bun este esențial. Accesoriul a devenit un instrument de lucru, are în contnuare rol de comunicare și, din ce în ce mai mult, este o formă de divertisment.

Dovada în acest sens este că jocurile pe mobil sunt în creștere, conducând la o economie puternică și o gamă variată de jocuri. Acum, poate că și tu ți-ai pus întrebarea la un moment dat: care sunt cele mai bune telefoane pentru jocuri?

Orice jucător care se respecta, știe că pe lângă un telefon perfomant, are nevoie și de o protecție adecvată pentru acesta. Pe Etuo puteți găsi o gamă variată de huse și carcase pentru orice tip de telefon ați avea. Găsiți diferite modele de huse pentru Xiaomi Redmi Note 9, carcase pentru iPhone 13, husă Samsung A20 E și multe altele.

În continuare, îți prezentam câteva modele de telefoane care sunt făcute să suporte diferite jocuri:

1. Asus Rog Phone 2

Acest model de la Asus este un telefon de gaming la baza sa. Pe lângă toate detaliile care îl fac să funcționeze mai bine în timpul jocului, precum un ecran de 120 Hz și una dintre cele mai bune baterii de pe piață, are un design inspirat din lumea gamerilor, cu lumini LED.  De asemenea, este de remarcat memoria sa de 512 GB și LTE 4g, permițând navigarea foarte rapidă pe internet.

2. Huawei P30 Pro

Un alt model de top, Huawei P30 Pro este de asemenea, pe lista celor mai bune telefoane pentru jocuri.  Pe lângă faptul că este o opțiune frumoasă pentru jocuri, nu are prea mari perfomante pentru alte funcții. Are o cameră bună și un procesor Huawei Kirin 980.  Cu toate acestea, modelul Huawei este un raport calitate-preț excelent ținând cont de valorile găsite la vânzare.

3. Black Shark 2 Pro

Modelul Xiaomi pentru gameri este unul dintre cele mai recomandate de pe piață și are deja cele mai diverse versiuni.  Black Shark 2 pro este cel care echilibrează cel mai bine funcționalitatea cu prețul. Vine cu un procesor super perfomanat, unul dintre cele mai bune găsite în prezent, snapdragon 855+, cu o arhitectură de 7nm, optimizând performanța și performanța grafică fără a consuma prea multă energie.

4. Nubia Red Magic 3S

Modelul ZTE este unul dintre cele mai puternice de pe piață și oferă soluții destinate lumii jucătorilor, cum ar fi o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Un alt detaliu care atrage atenția este designul acestuia, cu lumini LED care pot fi programate prin software, iar partea și mai interesantă: este pe deplin posibilă atașarea accesoriilor precum un joystick. Bateria sa este un alt punct culminant și poate fi încărcată la 18w având 5000 mAh.

6. Xiaomi Redmi Note 8

Acest dispozitiv de la popularul Xiaomi se află pe listele celor mai bune telefoane de gaming, dar cu funcții mai puțin dezvoltate care oferă totuși o experiență bună pentru utilizator.  Din acest motiv, rentabilitatea lui Xiaomi Redmi Note 8 este destul de satisfăcătoare, mai ales pentru cei cu un buget mai mic.

7. Samsung Galaxy Note 10 Plus

Pe lângă faptul că este un dispozitiv frumos, Note 10 plus din linia Samsung Galaxy are caracteristici grozave de joc. Printre acestea, 12 GB RAM și posibilitatea extinderii stocării la 1 tera pe un card micro SSD. Are chiar și un accesoriu care poate fi folosit pentru jocuri, S Pen.