Care sunt specialitățile medicale disponibile în centrul medical Avanta?

Ești în căutarea unui centru medical premium, care a fost creat pentru persoanele care caută îngrijiri medicale profesionale, de un standard înalt. Centrul medical Avanta este format dintr-un grup de medici care, pe lângă educație și experiență excelentă, se caracterizează și printr-o abordare empatică față de pacient. În plus, aici vei găsi și un laborator de analize medicale dotat cu aparatură de ultimă generație, care va permite obținerea unor rezultate corecte și, implicit, a unui diagnostic sigur.

Ce specialități medicale sunt disponibile?

La centrul medical Avanta, este oferită asistență medicală completă pentru tine și pentru cei dragi. De asemenea, se oferă o gamă largă de abonamente și pachete de analize medicale pentru sănătate. Oferta include pachete medicale destinate clienților persoane fizice si companiilor, disponibile in mai multe variante. Vei fi sfătuit cu privire la alegerea celui mai bun pachet adaptat nevoilor tale individuale și vârstei. În plus, se oferă prețuri accesibile, servicii prietenoase și o abordare modernă a furnizării de servicii medicale.

Clinica Avanta oferă servicii medicale profesionale și specializate pentru pacienți individuali din București și din împrejurimi. Serviciile sunt furnizate de o echipă atent selecționată de medici și specialiști care lucrează cu echipamente și materiale de înaltă clasă.

Centrul medical Avanta este situat în centrul capitalei, pentru că se dorește ca fiecare locuitor al capitalei să aibă acces ușor la serviciile oferite și, datorită acestui fapt, pachetele medicale devin și ele din ce în ce mai atractive.

Se știe cât de diferite sunt nevoile, așa că poți alege dintre mulți specialiști, pentru a satisface nevoile și cerințele fiecărui pacient. ai nevoie de un specialist în medicina de familie, medicină generală, medicină internă, ginecologie, pediatrie, alergologie, nutriție, ORL sau urologie? Indiferent care dintre aceste specializări medicale îți pot satisface nevoile, la centrul medical Avanta vei găsi un medic care te va ajuta să găsești drumul spre o viață sănătoasă.

Pentru fiecare dintre aceste specializări, ai la dispoziție laboratorul de analize medicale unde poți avea parte de numeroase tipuri de investigații, pentru a putea beneficia la final de un diagnostic corect.

Ce servicii speciale oferă centrul Avanta?

Unul dintre cele mai mari beneficii are legătură cu faptul că toate programările pot fi realizate online, doar prin furnizarea unor informații personale și poate fi specificată data când se dorește programarea. De asemenea, se poate realiza un cont online în care pot fi primite rezultatele analizelor medicale efectuate sau alt tip de informații utile.

De asemenea, un serviciu pe care din ce în ce mai mulți oameni și-l doresc este cel prin care este posibilă recoltarea analizelor medicale la domiciliul clientului. În acest fel, toți cei care nu au timpul necesar, nu se pot deplasa sau vor să eviți cozile, pot contra unei taxe suplimentare să beneficieze de acest serviciu. Prețurile analizelor medicale rămân în schimb identice cu cele disponibile la sediul centrului medical.

În cazul  în care ești însărcinată, tot aici poți depune o cerere pentru a beneficia de voucher-ul Materna, acesta fiind un sprijin financiar pentru viitoarele mămici care au reședința sau domiciliul în România.