Beneficiile costumelor medicale de sezon

Medicii și personalul medical din clinici și spitale își adaptează ținuta în functie de sezon pentru confort în timpul orelor lungi petrecute la muncă. Materialul și croiala costumelor medicale diferă în funcție de sezonul în care sunt purtate. Costumele medicale conţin pantaloni şi halat medical care se asortează şi care arată frumos atunci când este alăturat. Seturile sunt atent gândite pentru a satisface cerinţele medicilor şi asistenţilor de pretutindeni. Dr. în Uniformă oferă variante de costume medicale de primavara cu croieli deosebite şi forme care să fie confortabile şi estetic plăcute. Sezonul cald vine cu croieli elegante şi atent realizate, precum şi cu anumite nuanţe sau culori care sunt perfecte pentru această perioadă a anului. Iată care sunt beneficiile costumelor medicale pentru sezonul cald de la Dr. în Uniformă:

·        Confort suplimentar

Confortul este foarte important pentru perioada sezonului cald şi de aceea, este important sa poţi purta modele care să se potrivească nevoilor tale specifice. De asemenea poţi cumpăra costume cu mânecă scurtă, potrivite pentru perioadele de primăvară-vară.

Dr. în Uniformă realizează costume medicale foarte confortabile. Ele sunt croite astfel încât să se adapteze multiplelor forme ale corpului feminin sau masculin. Pentru costumele de damă există forme cambrate, tip kimono sau care urmăresc frumos linia trupului. Ele sunt permanent testate şi revizuite pentru a veni cu inovaţii legate de formă şi modalitate de purtare. Astfel, orice personal medical din clinici, spitale, cabinete de masaj sau clinici de înfrumuseţare, poate beneficia de costume medicale de cel mai înalt standard posibil. Materialul din care sunt realizate costumele medicale este foarte important

·        Materiale de calitate superioară

Costumele medicale de la Dr. în Uniformă  sunt realizate din materiale uşor de purtat şi de întreţinut. El se spală la 40 de grade Celsius şi îşi păstrează forma şi mărimea. Nu se micşorează pentru că este de bună calitate şi are o greutate de sub 200 gsm, datorită prezenţei firelor răsucite. Tercotul este un material des utilizat pentru construcţia costumelor medicale şi este apreciat pentru calităţile sale indiscutabile. Astfel, poţi cumpăra costume medicale complete din tercot foarte plăcut la atingere şi confortabil.

·        Croială comodă

Poţi cumpăra costume medicale de calitate de la Dr. în Uniformă şi te poţi bucura de o croială perfectă pentru forma corpului tău. Ai o multitudine de croieli disponibile, din care poţi alege varianta potrivită pentru tine în sezonul cald. Poţi descoperi tăieturi frumoase, idei deosebite şi posibilitatea de a te avantaja, indiferent de structura ta.

·         Preţuri avantajoase

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ai cumpărând costume medicale de la Dr. în Uniformă, este acela al preţului corect pe care îl găseşti aici. Este un brand românesc şi foloseşte direct preţurile de producător.

·         Culori variate

Un mod de a te adapta sezonului cald, este acela al culorilor costumului medical ales. Astfel, poţi comanda costume cu nuanţe vesele de vară sau primăvară. Ai la dispoziţie o multitudine de opţiuni frumoase şi potrivite pentru această parte a anului. Deasemenea modelele cu imprimeuri sunt foarte atrăgătoare și plăcute fiind perfecte pentru acest sezon. Un exemplu poate să fie costumul medical complet galben.