Avantajele trimiterii buchetelor de flori și a cadourilor online

Comandă flori online și trimite-le în toată România! Iar asta are chiar și câteva avantaje! Mai ales atunci când cea mai bună prietenă, mătușă, bunicii sau vechii tăi prieteni locuiesc în altă parte a țării. Dar nu trebuie să apelezi la serviciul de livrare flori doar pentru a surprinde prietenii sau familia. Mulți oameni nu au timp să cumpere flori proaspete de la piață dimineața sau să se oprească la florărie. Pentru a-ți arăta o alternativă simplă, va fi analizată livrarea online de flori în comparație cu alte variante. Îți place când primești un buchet de flori proaspăt frumos legat. Pentru că florile te fac fericit. Și asta este un fapt dovedit.

În cele ce urmează vor fi explicate marile avantaje ale cumpărăturilor de flori online și zece motive bune pentru care poți comanda și trimite flori online.

Iată 10 motive bune pentru a comanda flori online:

Florile te fac fericit

Este un fapt dovedit, deoarece studiile neurologice arată că starea de spirit crește semnificativ atunci când vedem flori aranjate, proaspete și colorate. Fără îndoială: datorită unui lanț scurt de aprovizionare, florile de la serviciul de livrare a florilor sunt foarte proaspete și frumoase.

Trimiterea florilor este simplă: chiar și în aceeași zi

Selectarea și trimiterea florilor nu a fost niciodată mai ușoară. Cadoul este planificat în doar câțiva pași de comandă și va fi livrat la data solicitată de livrare. Iar în București, serviciile de livrare sunt gratuite.

Florile sunt un cadou popular

Aceasta înseamnă că, un buchet frumos va fi suficient pentru a impresiona. Fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau de Ziua Mamei. Chiar și pentru condoleanțe: aici, totuși, florile albe sunt potrivite. Toată lumea înțelege mesajul pe care îl transmit florile. Nu este grozav?

Creează o oază verde cu plantele de interior

Dacă nu ai o mașină, poate fi dificil să îți cumperi ghivece de plante verzi pentru birou sau pentru acasă. Iar la Ok Flora, nu numai florile, ci și plantele de apartament pot fi comandate online.  Plantele verzi pot fi livrate cu ușurință acasă, la birou sau la magazin. Și iată, un mare avantaj al comenzii online.

Vezi ce alegi: garanția de prospețime

Poți spune chiar de la început cum va arăta buchetul și cât va costa. Nu există surprize neplăcute. Buchetele proaspete sunt realizate manual. Căci nu există compromisuri atunci când vine vorba de trimiterea florilor.

Cadourile pot fi comandate direct

De multe ori nu vrei doar să trimiți un buchet de flori, ci și altceva. Poate fi un ursuleț drăguț, o sticlă de vin spumant de înaltă calitate, parfumuri sau bomboane care ar trebui să transmită un mesaj. Toate acestea sunt posibile în timpul procesului de comandă.

Trimite o felicitare gratuită

După ce ai ales un buchet adecvat, poți scrie un text pentru felicitare gratuită. Aceasta va fi atașată florilor într-un plic. Deci totul a fost bine gândit!

Se pune accentul pe durabilitate

Florile sunt proaspăt legate în ziua colectării de către partenerul de transport al florăriei online. Prin urmare, nu există risipă de flori. Lanțul de aprovizionare este scurt și bine gândit, ceea ce aduce beneficii tuturor clienților, cultivatorilor și mediului.

Comandă astăzi, livrare mâine

Există un serviciu special pentru cei care vor să trimită flori în scurt timp. Dacă comanzi până cel târziu la ora 15:00, poți aștepta cu nerăbdare livrarea coletului în ziua următoare. Sau chiar în 2-5 ore pentru București!

Cumpără în siguranță și plătește cu ușurință

Magazinul online Ok Flora este criptat, bine evaluat și îți oferă o varietate de metode de plată populare. Inclusiv card de credit, PayPal, transfer instant și chiar plata la livrare.

Există multe ocazii în care cineva ar dori să mulțumească prietenilor și familiei bune, să trimită un salut, să felicite sau să își exprime dorințele. Care este cel mai bun și mai personal mod de a face asta? Exact, cu un buchet colorat. Florile sunt cadoul potrivit pentru fiecare ocazie!