5 outfit-uri pentru botez care te pot inspira

Botezul este primul eveniment al copilului tău. Este unul dintre momentele cele  mai emoţionante şi speciale de care poţi avea parte. Astfel, ai nevoie de haine care să fie în acord cu sărbătoarea existentă. Găsești haine botez-Lumea Copiilor în magazinul online sau în locaţia fizică din capitală. Poţi face comandă online de oriunde din ţară şi vei avea livrare direct la uşa ta. Ai o multitudine de opţiuni listate pe site şi te poţi bucura de o calitate superioară a tuturor articolelor cumpărate. Lumea Copiilor este magazinul complet, doar pentru copii. Vei putea cumpăra haine şi accesorii pentru orice vârstă. Te vei bucura de o foarte bună atenţie la detalii şi de materiale bune, care sunt alese special pentru a putea să fie purtate lejer de către copii. Poţi comanda uşor, cu un simplu click, tot ce ai nevoie pentru botezul copilului tău. Vei avea posibilitatea de a cumpăra haine, încălţăminte sau alte accesorii specifice. Iată 5 outfit-uri pentru botezul fetiţei sau băieţelului tău, care te pot inspira:

1.      Compleu pentru botez albastru, pentru băieţei, din 6 piese

Acest compleu pentru 3- 12 luni este format din 6 piese. Astfel, vei descoperi o cămaşă, pantaloni, papion, beretă, sacou şi bretele. Papionul roşu face un contrast frumos de culoare cu sacoul albastru şi cu cămaşa albă. Cămaşa are manşete cu nasturi, iar papionul se prinde cu elastic, având o mărime reglabilă.

2.      Compleu din două piese pentru fetiţe

Rochiţa albastru cu alb este delicată şi frumoasă. Ea este accesorizată cu o bentiţă asortată. Rochiţa are flori aplicate şi perluţe deosebit de elegante şi delicate. Partea de sus este realizată din satin, iar fusta este cu tull, cu straturi multiple. Se poate închide cu fermoar, care este invizibil.

3.      Compleu pentru băieţi de 3 luni, format din 6 piese

Compleul pe care îl poţi descoperi pe site-ul Lumea Copiilor, este realizat din 6 piese. Astfel, el este un compleu bicolor, cu nuante simple de alb şi albastru închis, şi cuprinde 6 elemente. Acestea sunt: cămaşă albă, pantaloni, sacou, vestă, bască, papion. Papionul de această dată este albastru, fiind în acord cu pantalonii şi vesta. Este un set deosebit de frumos şi de elegant.

4.      Compleu pentru fetiţe format din rochiţă albă şi botoşei asortaţi

Această variantă de compleu pentru botez este una foarte populară. Ea este realizată din rochiţă albă cu accesorii şi botoşei tot albi şi foarte comozi. Este construită lejer, realizată în România cu foarte multă atenţie la detalii. Ea are aplicaţii din mărgele, care aduc frumuseţe şi fineţe întregii ţinute elegante. Materialul folosit este 100% bumbac, perfect pentru o fetiţă mică.

5.      Compleu cu sacou pentru băieţi între 0 şi 9 luni

Acest compleu este format din 5 piese şi are un aspect vizual interesant datorat contrastului de culoare şi imprimeului cu carouri. Astfel, pantalonii şi papionul sunt roşu închis, iar sacoul şi vesta din cadrul compleului, sunt gri cu carouri. Există şi vestă şi bască incluse în acest set perfect pentru ziua botezului băieţelului tău.